Festarikausi alkoi näyttävästi – tässä superjulkkisten festarityylit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman merkittävimpiin festivaaleihin lukeutuva Coachella on parhaillaan käynnissä Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Perjantaista sunnuntaihin jatkuvat jättifestivaali on perinteinen julkkistähtien kokoontumispaikka, eikä kuluvan vuoden tapahtuma ole ollut tästä poikkeus.

Eilen illalla paikalle oli tavallisen festariyleisön lisäksi saapunut sankka joukko maailman seuratuimpia supertähtiä. Bändejä olivat katsomassa ja festaritunnelmaa aistimassa muun muassa Leonardo Di Caprio, joka yritti pysytellä tuntemattomana syvälle päähänsä vedetyn lakin alla.

Lisäksi mukana oli Paris Hilton suomalaistaustaisen poikaystävänsä River Viiperin kanssa. Myös muun muassa Kellan Lutz, Bella Thorne, Alessandra Ambrosio ja Jared Leto kuvattiin juhlatunnelmissa.