Räppäri suuteli Kate Uptonin kanssa – kiistää jyrkästi väitteet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, kertoi taannoin haastattelussa olleensa nuorempana vuoteenkastelija. Syyksi hän sanoi Kool-Aid -mehun, jota räppäri kulutti runsaasti. Nyt 43-vuotiaan räppärin uutisoidaan suudelleen mallikaunotar Kate Uptonia.

Kohtaaminen tapahtui LIV-klubilla Miami Beachilla. Silminnäkijöiden mukaan pari ei edes yrittänyt peitellä imuttelutuokioitaan muilta juhlijoilta. Hellät hetket nähtiin The Sun -lehden tietojen mukaan baarin VIP-osastolla, jossa julkkikset bilettivät myöhään yöhön. Pari tapasi toisiaan vielä myöhemmin New Yorkissa päivällisellä.

Diddy on nyt kuitenkin vastannut uutisointiin ja kieltänyt täysin tapahtuneen. Hänen mukaansa parin välillä ei ole yhtikäs mitään.

– Huomio media! En edes tunne Kate Uptonia henkilökohtaisesti. En deittaile häntä. Se, mitä kirjoitetaan, ei ole totta. Piste! Kirjoitti räppäri Twitter-blogiinsa.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.