Chrissy Teigen on bikinikuningatar – muodot kuin Venuksella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen huippumalli Chrissy Teigen tunnetaan paitsi r&b-tähti John Legendin kihlattuna, myös mallimaailman kuvatuimpiin uimapukumalleihin kuuluvana neitona. Äskettäin kaunotar sai Instagram-kiellon, kun hän julkaisi palvelussa alastonkuvan suihkurusketussessiostaan.

Chrissy poseerasi jokin aika sitten Beach Bunny -uimapukumerkin kuvauksissa. Nyt kuvauksista on julkaistu myös video, jossa nähdään tumman mallikaunottaren päätähuimaavat kurvit. Toinen toistaan upeammissa bikiniasuissa esiintyvä neito näyttää pätkällä olevansa alansa huippukykyjä.

27-vuotias Chrissy Teigen julkaisi vastikään Instagram-palvelussa otoksen, jossa hänet nähdään alastomana valmistautumassa suihkurusketussessioon. Hän poisti kuvan myöhemmin ja myönsi julkaisseensa sen pienessä viinihuppelissa juhlistaakseen 200.000 seuraajaa. Mallineito sai rangaistuksen Instagram-palvelulta, joka esti häntä julkaisemasta verkkosivustolla enää lisää kuvia.