Jay-Z ostaa Beyoncelle 2,5 miljoonan euron lomasaaren

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-moguli Jay-Z tunnetaan musiikkibisnestensä ohella koripallofanina, joka omistaa osan NBA:n Brooklyn Nets -joukkueesta. Mies herätti äskettäin hämmennystä aikomalla myydä osuutensa pois.

Lieneekö syynä käteisen tarve, sillä Jay-Z:n kerrotaan nyt suunnittelevan oman lomasaaren ostamista. Räppäri aikoo ostaa maata Bahamasaarilta, ja havittelee perheelleen 2,5 miljoonan euron hintaista saarta Pohjois-Abacosta.

– Jay on etsinyt yksityissaarta perheelleen. Hän haluaa tehdä siitä oman saaren, kuten Richard Branson. Omalla saarella he voivat viettää laatuaikaa pienellä henkilökunnalla ja turvallisuusjärjestelyillä, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Jay-Z haluaa ostaa saaren hänen ja Beyoncen viidennen hääpäivän kunniaksi. Lyhyen lentomatkan päässä Miamista sijaitseva saari antaa perheelle mahdollisuuden tehdä normaaleja asioita rannalla Blue Ivy -tyttären kanssa. Saarella ei ole raporttien mukaan lainkaan puhelinta eikä televisiota.