Naisella maailman suurin takapuoli – voi käyttää pöytänä

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta löytyy alati nopeammin kasvava joukko sairaalloisen lihavia ihmisiä, joista merkittävä osa asuu Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Lähi-Idässä. Nyt verkossa hämmästellään amerikkalaista Barbie Edwardsia, jonka valtavan suuri takapuoli käy hyvin esimerkiksi tarjoilupöydästä.

Washingtonissa asuva 42-vuotias Barbie Edwards on sairaalloisen lihava, mutta hän on kääntänyt kuitenkin hyvin epäterveellisen tilanteensa rahalliseksi voitoksi. Edwards nimittäin väittää, että hänellä on maailman suurin takapuoli, eikä väitettä ole ainakaan toistaiseksi väitetty virheelliseksi.

Vapaa-aikanaan hän käy juhlimassa Las Vegasissa lihavien naisten bileissä. Sieltä hän löysi myös mallintöitä, joilla pullukka on ansainnut puolessa vuodessa peräti 23.000 euroa. Neitokainen itse nimittää takapuoltaan ”peppuhyllyksi”, koska sen päällä voi vaikkapa säilyttää esineitä tai esimerkiksi kokonaista ruokatarjotinta.