Fani hyökkäsi Hugh Jackmanin kimppuun kuntosalilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen elokuvatähti Hugh Jackman on mies, joka ei kehollisia muodonmuutoksia pelkää. Hurjaan kuntoon itsensä taannoista Les Misérables -roolia varten laihduttanut mies nähdään varsin lihaksikkaana tulevassa The Wolverine -elokuvassa.

Jackman on joutunut vaaratilanteeseen kuntosalilla ollessaan. Hugh oli treenailemassa newyorkilaisella salilla, kun naisfani hyökkäsi miehen kimppuun sähköparranajokoneen kanssa. Poliisi pidätti Katherine Thurston -nimisen naisen tapahtumapaikan lähistöltä lauantaina.

Naisen kerrotaan heittäneen parranajokoneen Hollywood-tähteä päin. Tapauksen jälkeen neito julisti rakkautensa australialaista komistusta kohtaan ja lähti sitten karkuun. Jackman kertoi Thurstonin seuranneen hänen perhettään useammankin kerran. Naista syytetään nyt vakavasta ahdistelusta.

– Tässä on nainen, joka tarvitsee selvästi apua. Toivon, että hän saa kaiken avun, jonka tarvitsee, kertoi Hugh Jackman 1010 WINS -sivustolle.

Hugh Jackmanin tiedetään treenanneen kovasti The Wolverine -rooliaan varten. Taannoin julkaistussa elokuvaposterissa näkyivätkin kovan työn tulokset. 44-vuotiaan tähden lisäksi tulevassa elokuvassa nähdään muun muassa Famke Janssen, Hiroyuki Sanada, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Will Yun Lee, Brian Tee ja Svetlana Khodchenkova. Elokuva julkaistaan tämän vuoden heinäkuussa.