Tamara Ecclestone Playboy-lehdessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on herättänyt viime aikoina kiinnostusta mediassa, kun hänen uutisoitiin poseeraavan legendaarisessa Playboy-miestenlehdessä. Neito antoi jo taannoin esimakua kuvauksista Twitter-otoksellaan.

Nyt Tamaran kansikuva on julkaistu, ja siinä F1-perijätär nähdään ilman rihman kiertämää timanttien peitossa. Hänen intiimipaikkansa on peitetty timantein. Neitokaisen kuvankaunis vartalo kuuluu eittämättä julkkismaailman kauneimpiin.

28-vuotias Tamara Ecclestone on avautunut eron jälkeen suhteestaan Omar Khyamiin. Neidon mukaan parin seksielämä oli väljähtynyt jo kauan ennen pettämiskohua. Sittemmin kaunotar on löytänyt uutta miesseuraa entisestä pörssivälittäjä Jay Rutlandista. Miehellä on mainetta kokaiinidiilerinä, kun hän sai asiasta kiinni vuonna 2002 essexiläisessä pubissa.