Tässäkö maailman tottelevaisin koira? ”Ymmärtää jokaisen sanan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirien tiedetään oppivan hyvän kouluttajan avulla mitä erilaisimpia temppuja. Verkkovideot ovat todistaneet jo aiemmin, että nämä luonteeltaan mukautuvaiset eläimet voi opettaa esimerkiksi noutamaan olutpullon jääkaapista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt videolla nähdään eräs koira, joka lienee tottelevaisimpia kuunaan nähtyjä lemmikkejä. Hauva nimittäin tuntuu ymmärtävän karjapaimenisäntänsä jokaisen sanan ja lauseenpainon.

Mies heittää koiralle pallon maahan ja ohjastaa sitten hyvin tarkasti, miten eläin voi sitä lähestyä. Hän pyytää koiraa muun muassa astumaan eteenpäin, ja sitten taaksepäin sekä kääntymään eri suuntiin matkalla pallon luo. Lopulta otus saa kaipaamansa palkkion esineen muodossa.