Kelly Osbourne unohti aurinkorasvan – rajut rusketusraidat kuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen rockdynastian prinsessa Kelly Osbourne tekee nykyään itse julkista uraa E!-kanavan televisiojuontajana. Kellyn perhe joutui vastikään huhujen pyörteisiin, kun Ozzy ja Sharon Osbournen väitettiin eronneen. He asuvat nykyisin eri osoitteissa.

28-vuotias tähti poseerasi vastikään bikineissä Self-lehden kannessa. Nyt Kelly Osbourne on sen sijaan jakanut Twitter-tilillään yläosattoman kuvan, jossa hän esittelee astetta rajumpia rusketusraitojaan. ”Pimeyden prinssin” tytär näyttää nimittäin unohtaneen käyttää aurinkorasvaa rannalle lähtiessään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin.