Huippumalli-Nina säihkyy bikiniasuissa – upeampaa vartaloa saa hakea

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aerie-alusvaatemerkki tunnetaan siitä, että sen mainoskuvissa nähdään toinen toistaan upeampia mallikaunottaria. Viime aikoina merkin bikinikuvissa on nähty tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal.

Nyt Nina esiintyy Aerie-brändin uusissa otoksissa, joissa hän mainostaa kevään bikiniasuja ja alusvaatekokonaisuuksia. Nina säihkyy kilpaa upeiden kuosien kanssa ja esittelee täydellisyyttä hipovaa mallin vartaloaan, josta riittänee silmänruokaa miehille.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.