Hupsista! 97-vuotias mummeli putosi ikkunasta – ihmepelastuminen videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalainen supervanhus selvisi kuin ihmeen kaupalla tipahdettuaan kerrostalon ylimmän kerroksen ikkunasta. 97-vuotias mummeli jäi roikkumaan ikkunan ulkopuolella olleeseen ilmastointilaitteeseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Paikalle rientäneet palomiehet eivät olleet uskoa silmiään, kun he näkivät harmaahapsen roikkuvan talon seinässä yli kymmenen metriä maan yläpuolella. Ukrainalainen Angela Artyomova oli pessyt neljännessä kerroksessa sijainneen asuntonsa ikkunoita, kun hän oli lipsahtanut ikkunan ulkopuolelle.

Reipas ikkunanpesijä oli pudotessaan takertunut jalallaan ilmastointilaitteen tukipilariin ja huutanut kauhuissaan apua. Palomiehet pelastivat supernaisen tikkaiden avulla. Vanhuksen kerrotaan roikkuneen pilarissa puolisen tuntia, ja hänet toimitettiin sairalaan hoidettavaksi, Mirror raportoi.