Katie Pricen tunteikas video stripparimiehelleen – julkaistiin verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price meni vastikään naimisiin strippari Kieran Haylerin kanssa. Povekas neito tuli samantien raskaaksi häiden jälkeen ja odottaa perheenlisäystä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Katie Price julkaisi verkossa tunteikkaan hääkuvista kootun videon, jossa laulajanurastakin haaveillut julkkis esittää Save The Best For Last -kappaleen. Kyseisen balladin on tehnyt tunnetuksi Vanessa Williams. Price ottaa hempeän kappaleen haltuun ja taustalla nähdään otteita parin Bahamasaarilla tammikuussa pidetystä hääseremoniasta.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.