Teini soitti toistuvasti hätänumeroon: ”Äiti käyttäytyy ärsyttävästi!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme toisinaan uutisoineet tapauksissa, joissa hätäkeskuksiin on soitettu mitä turhemmissa ja oudommissa merkeissä. Nyt Floridan Vero Beachilla asuva teini on oppinut kantapään kautta, että laki ei velvoita äitejä lopettamaan ärsyttävää käytöstä.

Poliisi pidätti 19-vuotiaan Vincent Valvon tämän soitettua jo toista kertaa 911-hätänumeroon ilman varsinaista syytä. WTSP.com-verkkosivuston mukaan nuori mies otti yhteyttä hätäkeskukseen, koska hän ”ei pitänyt tavasta, jolla hänen äitinsä puhui hänelle”.

Viranomaiset kertoivat Vincentille jo ensimmäisen puhelun aikana, että tämän tulisi soittaa numeroon vain todellisissa hätätilanteissa. Viesti ei ilmeisesti mennyt perille, sillä teini soitti myöhemmin poliisille samasta syystä. Lopulta viranomaiset noutivat humaltuneen oloisen Vincent Valvon hänen kotoaan.

Vincent pidätettiin hätänumeron väärinkäytöstä. Hän vapautui myöhemmin putkasta takuita vastaan. Sun-Sentinel -lehden mukaan tämä oli kolmas kerta vuoden aikana, kun Vincent Valvon oli tekemisissä lain kanssa.