Hugh Jackman joutui fanin ahdistelemaksi – häpykarvoja väärässä paikassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen Hollywood-tähti Hugh Jackman joutui viime viikolla yllättävään tilanteeseen newyorkilaisella kuntosalilla, kun naisfani hyökkäsi näyttelijän kimppuun kesken treenin. Tilanne päättyi kuitenkin onnellisesti poliisien saavuttua paikalle.

47-vuotias Hugh ei ole antanut pelottavan tilanteen vaikuttaa kuntoiluunsa, ja hänet on jo nähty salilla koiransa kanssa. Paikalla nukkunut lemmikkikoira ei tosin ollut paras vahti lihaksikkaalle urokselle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Hyökkääjä Kathleen Thurston on paraikaa pidätettynä. Hänen kerrotaan suunnitelleen häitä kuuluisan elokuvatähden kanssa. Nainen suunnitteli itsestään Jackmanin kakkosvaimoa. Fani kertoi tämän näyttelijälle kuntosalilla.

– Menemme naimisiin, eikö niin? Oli Kathleen Thurston sanonut Jackmanille New York Post -lehden mukaan.

Hän heitti lisäksi miehen päälle parranajokoneen, joka oli täynnä naisen häpykarvoja. Kun vaanijalta kysyttiin, miksi hän kuljetti konetta mukanaan, nainen kertoi inhoavansa Jackmanin partakarvoja. Thurstonin kerrotaan addiktoituneen tähteen tämän X Men -elokuvien myötä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Jackmanin vaaratilanne tapahtui, kun tähti oli treenaamassa newyorkilaisella kuntosalilla. Naisfani Katherine Thurston hyökkäsi hänen kimppuunsa sähköparranajokoneen avulla. Hän myös julisti rakkautensa näyttelijää kohtan ja lähti sitten karkuun paikalta. Poliisi sai hänet kiinni tapahtumapaikan läheltä. Naista syytetään nyt vakavasta ahdistelusta. Jackman tiedotti medialle toivovansa sitä, että kyseinen henkilö saa hyvää hoitoa.