Virtsapullot räjähtivät – koiranulkoiluttaja koki elämänsä säikähdyksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pitkillä automatkoilla ei aina jaksa pysähtyä jokaiselle huoltoasemalla pitämään niin sanottuja vessataukoja. Miehet voivatkin oman varustelunsa ansiosta ratkaista asian esimerkiksi virtsaamalla pulloon.

Nyt Kanadassa on tapahtunut yllättävä välikohtaus, jonka pääosassa ovat tien varteen jätetyt virtsaa täynnä olevat pullot. Bowmanvillen kaupungissa eräs henkilö oli kävelyttämässä koiraansa, kun lemmikki huomasi tiellä olevat pullot. Otuksen haistaessa niitä kahden litran pullot räjähtivät tiellä, uutisoi Canadian Press -uutistoimisto.

Koira loukkaantui lievästi räjähdyksen ansiosta, ja sen kuonoon tuli pieniä vammoja. Koiranulkoiluttaja ilmoitti järkyttyneenä asiasta poliisille, koska hän ei voinut olla varma pullojen sisällöstä. Tutkijat kuitenkin selvittivät, että kyseessä oli kuuman sään aikaansaama kemiallinen reaktio virtsassa, mikä kasasi painetta juomapullojen sisälle.