Rita Rusic ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt viime aikoina jälleen poikkeuksellisen usein paparazzikuvissa. 52-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar, ja se on huomattu myös Yhdysvalloissa.

Eilen Rita kuvattiin nautiskelemassa rantaelämästä Miamissa yhdessä poikaystävänsä Riccardon kanssa. Kaunotar osoitti jälleen, että myös hieman ikääntynyt nainen voi näyttää todella hyvältä bikineissä.

52-vuotias Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.