Mies, näin saat tyttöystäväsi takaisin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Joskus parisuhteen loppumisen jälkeen vanha suola alkaa janottamaan. Nyt Modern Man -sivusto onkin koonnut neuvoja miespuolisille henkilöille, jotka haluavat palata yhteen tyttöystävänsä kanssa.

Sivuston mukaan oleellista on huomata, mikä suhteessa meni vikaan. Vaikka itse kuvittelet suurten romanttisten tekojen auttavan sinua saamaan tyttöystäväsi takaisin, modernit naiset arvostavat kuitenkin enemmän todellisia ratkaisuja todellisiin ongelmiin. Siksi kannattaakin pohtia suhteenne ongelmakohtia, ja selittää naiselle, miten aiot korjata ne jos saat uuden mahdollisuuden.

Anteeksi pyytäminen on myös erittäin tärkeää. Sivusto muistuttaa, että joillakin miehillä on paha tapa olla koskaan pyytämättä anteeksi virheitään. Siksi kannattaakin todella olla pahoillaan ja näyttää se naiselle tekojen kautta.

Tärkeintä on kuitenkin pitää mielessä, että tyttöystävälle tulee antaa aikaa. Ihmiset eivät tee suuria päätöksiä minuuteissa, joten sinun kannattaa antaa hänelle sopivasti aikaa miettiä päätöstään rauhassa. Sivusto varoitteleekin, että mies voi joutua odottelemaan jopa viikkoja odottaessaan vastausta yhteen palaamisesta.