Blogi esittelee surkeaa One Direction -fanitaidetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen poikabändi One Direction kuuluu tämän hetken suosituimpiin ja seuratuimpiin pop-yhtyeisiin. Uutisoimme taannoin bändin jäsenten piirtäneen itsestään omakuvat, jotka he lahjoittivat hyväntekeväisyyteen. Komistukset saivat teoksistaan myös psykologin arvion.

One Direction on inspiroinut myös lukuisia faneja taiteilemaan potretteja yhtyeen jäsenistä. Kaikki heistä eivät valitettavasti ole taiteellisesti erityisen lahjakkaita, ja fanitaiteen joukkoon mahtuu myös vähemmän mairittelevia tulkintoja One Direction -poppareista. Näitä kuvia on nyt kerätty Terrible 1D Fan Art -nimiseen blogiin, jossa niistä voi nauttia jo 16 sivun verran.

Niall Horan, Kuva: Splash
Niall Horan, Kuva: Splash

One Direction -komistusten itsensä taannoin tekemät piirrokset myytiin Ebay-verkkokaupassa. Psykologi Jo Hemmingsin arvion mukaan Niall Horan vaikutti piirtämänsä omakuvan perusteella epävarmalta ja varautuneelta nuorukaiselta. Popparin piirtämästä piirroksesta puuttuivat suu, korvat ja hiukset. Hän ei myöskään signeerannut kuvaansa, joten Horan ei psykologin mukaan ole varma asemastaan yhtyeessä.