Jonne Aaron Negativen tauosta: ”Media teki siitä vähän draamaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kansainvälistäkin suosiota nauttivan Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron julkaisee tällä viikolla soololevynsä. Monille tuli taannoin yllätyksenä ilmoitus, että hittiyhtye pannaan telakalle soolouran takia. Jonne paljasti Staralle, että tapausta hieman liioiteltiin.

– Hyvin se meni loppupeleissä. Ei siinä sen kummempaa. Media teki siitä vähän draamaa. Iltalehdessä oli sellainen otsikko että hylkäsin bändin. Jutun sisältö oli kuitenkin ihan eri. Mä oon ollut tässä jo niin kauan kehissä, ettei mua tuollaiset hetkauta. Itse tiedän kuitenkin miten homma on, kuten bändikin, Jonne Aaron kertoi Staralle.

– Media nyt aina repii otsikoita, se on name of the game. En mä edes lue juttuja itsestäni. Siinä voisi mennä vipu, jos niitä alkaisi lukea. Mikään ei saa loppupeleissä häiritä omaa luovuutta, ja sä itse häiritset sitä, jos lähdet tommoiseen.

Negative veti toistaiseksi viimeisen keikkansa Salossa 15. maaliskuuta. Sen jälkeen Jonne on voinut keskittyä oman luovuutensa vaalimiseen. Hän kokee, että nyt on paras hetki antautua täysin musiikin ja oman polun vietäväksi.

– Omalle luovuudelle pitää olla nöyrä ja sille lahjalle, minkä on saanut. On hyvä pyrkiä vaalimaan ja kehittämään sitä. Millään muulla ei ole väliä. Olen mäkin aaltoliikettä nähnyt ja kokenut. Tiedän, että elo ihmisen suruineen ja murheineen, se on vain väliaikainen. Menestys ja kaikki. Pitää pyrkiä nauttimaan ja elämään hetkessä. Siinä mä olen ollut aina helvetin huono.