Fani heitti juomat Calvin Harrisin päälle – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Skottilainen DJ, laulaja, tuottaja ja lauluntekijä Calvin Harris on viime vuosina tehtaillut hittejä Rihannalle, LMFAO:lle, Scissor Sistersille ja Cheryl Colelle. Mies kuvasi vastikään kuuman musiikkivideon laulaja Ellie Gouldingin I Need Your Love -kappaleeseen.

Nyt Calvin on joutunut keikallaan fanin hyökkäyksen kohteeksi. DJ sai nimittäin tunnin mittaisen settinsä puolivälissä juoman päälleen lontoolaisella Project-klubilla. Mies ei kuitenkaan antanut asian haitata. Sen sijaan hän nosti peukalonsa ylös, kulautti kurkkuunsa shotin ja vetäisi lopulta neljän tunnin mittaisen keikan.

– Calvin otti sen rennosti. Hän jopa vitsaili, että ensi kerralla hän aikoo käyttää vedenpitäviä vaatteita. Ongelma selvitettiin nopeasti ja 95 prosenttia juhlijoista ei edes huomannut koko asiaa, kertoi klubilta tavoitettu lähde The Sun -lehdelle.

Lähde kiitteleekin Harrisia tämän ammattimaisuudesta. Mies veti tavallista pidemmän keikan, kun monet muut esiintyjät olisivat rynnänneet välikohtauksen takia pois lavalta.

Calvin Harris esiintyy Helsingissä Weekend Festival -tapahtumassa perjantaina 16. elokuuta. Calvin Harris on viime vuosina noussut nopeasti yhdeksi merkittävimmistä tanssimusiikkinimistä David Guettan, Aviciin ja muiden huippu DJ tuottajien rinnalle. Miehen lokakuussa 2012 julkaistu Sweet Nothing -single saavutti Yhdysvaltojen Billboard 100 -single listan ykköspaikan ja se soi edelleen myös Suomen radioissa.