Tältä Matti Nykänen näytti Rukalla: ”Kyllä jaksan ADHD:n kanssa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mäkihyppääjälegenda Matti Nykänen erosi hiljattain muutaman vuoden kainalossaan viihtyneestä Susanna Ruotsalaisesta. Sittemmin kohuotsikoissa esiintynyt Matti nähtiin viime viikonloppuna Ruka Spring Break -tapahtuman lavalla menotunnelmissa.

Matti Nykänen kertoi lehdistön kohdelleen häntä aikojen saatossa välillä hyvin, mutta joskus hieman huonommin. Eräs toimittaja oli Matin mukaan esimerkiksi kysynyt mieheltä, kuinka hän pärjää ADHD-tautinsa kanssa.

– Mä mietin vähän aikaa sitä juttua, että ok. Kyllähän se… Ai, että miten mä jaksan sen ADHD:n kanssa? Sanoin, että kyllä kiirettä pitää, Matti Nykänen muisteli Rukalla.

Matti Nykänen villitsi festivaaliyleisön humalanhuuruiseen tanssiin ja lauluun lauantaina puolilta päivin esiintyessään. Mies nähtiin myöhemmin Rukan Ravintola Pisteessä järjestyksenvalvojien seurassa ja suuren fanilauman ympäröimänä.