Rita ei seksikkyyttään peittele – esitteli tiimalasivartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Orasta on tullut muutamien vuosien aikana eräs musiikkimaailman kuumimmista nousevista nimistä. Tähti on liitetty romanttisesti moniin miehiin, joihin lukeutuvat muun muassa mentori Jay-Z ja ex-poikaystävä Robert Kardashian.

Nyt 22-vuotias laulajatar ikuistettiin Dubaissa, jossa Rita muun muassa poseerasi pienessä topissa reitevänä. Popkaunottaren otoksessa näkyvät hänen tavaramerkkinsä – punatut huulet. Hän myös julkaisi kuvan superpitkistä saappaistaan.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille noin viisi vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori, mutta sittemmin julkisuuteen tuli väitteitä parin seksisuhteesta.