Huippumalli-Nina tanssii nahkabikineissä – jokaisen miehen unelma?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Täydestä tuntemattomuudesta mallimaailman ykköskaartiin on hyvin lyhyessä ajassa noussut tanskalainen neitokainen Nina Agdal. Hänet nähdään usein muun muassa Victoria’s Secret ja Aerie -merkkien mallikuvissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt seksikäs Nina keikistelee Esquire-lehden kuvaamalla videolla bikinien nahkaisissa yläosissa ja farkuissa. Videon teemana ovat laulut, joita jokaisen miehen tulisi kuunnella vuonna 2013. Mikäpäs letkeitä kappaleita on kuunnellessa, varsinkin kun videopätkällä tanssahtelee hemaiseva mallikaunotar sydämensä kyllyydestä.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.