Hollywood-tähtien naapurustosta realitysarja – supertähdet suivaantuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin piirikunnassa, Kaliforniassa sijaitseva Calabasas on aidattu ja vartioitu alue, jota asuttavat useat rikkaat amerikkalaiset julkkikset. The Oaks -nimellä kutsutun alueen suojissa asuvat esimerkiksi Justin Bieber, Kourtney Kardashian, Jacksonien perhe ja Will Smith.

Nyt The Oaksin asukkaiden yksityisyys saattaa kuitenkin olla katoamassa, sillä amerikkalainen realitytuottaja suunnittelee paljastavan realitysarjan kuvaamista alueella. Paikalliset saivat taannoin postissa tiedotteen, jonka mukaan aidattu yhteisö tulee toimimaan Calabasas 91302 -dokumenttidraaman kuvauspaikkana. Sarjaan etsitään parhaillaan 4 – 5 paikallista perhettä.

Tuottaja paljastaa tiedotteessa sarjan antavan katsojilleen sisäpiirikatsauksen Calabasasin elämään ja siihen liittyviin asioihin, kuten nopeisiin autoihin, kilpaileviin perheisiin ja kuluttaviin julkkiksiin. TMZ-verkkosivuston mukaan tieto suojatulla alueella kuvaamisesta on herättänyt voimakkaan vastareaktion paikallisissa asukkaissa, ja suunnitelmaa yritetään estää.