Chrissy Teigenin mekko petti – näin paljon paljasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen huippumalli Chrissy Teigen on saavuttanut tunnettavuutta muun muassa Beach Bunny -uimapukumerkin mallina. Neito on luonteeltaan varsinainen ekshibionisti, sillä hän julkaisi vastikään alastonkuvan Instagram-blogissaan.

Nyt Chrissylle sattui vahinko, kun hän oli lähdössä kihlattunsa John Legendin kanssa Valkoiseen taloon päivälliselle. Hänen mekkonsa vetoketju meni nimittäin rikki. Kaunotar käytti tilaisuuden hyväkseen, ja esitteli Instagram-seuraajilleen rikkinäistä leninkiä ja sen ohella myös paljasta selkäänsä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

27-vuotias Chrissy Teigen julkaisi vastikään Instagram-palvelussa otoksen, jossa hänet nähdään alastomana valmistautumassa suihkurusketussessioon. Hän poisti kuvan myöhemmin ja myönsi julkaisseensa sen pienessä viinihuppelissa juhlistaakseen 200.000 seuraajaa. Mallineito sai rangaistuksen Instagram-palvelulta, joka esti häntä julkaisemasta verkkosivustolla enää lisää kuvia.