40MMM-jättirintaisen muodot olivat liikaa – kirkonmiehet vaativat pienentämistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Otsikoihin päätyi vastikään brittiläinen perheenäiti Claire Smedley, jonka rinnat saattavat olla saarivaltion suurimmat. 40MMM-kokoinen povi on saanut monia ihailijoita, mutta se uhkasi koitua myös hänen ex-miehensä turmaksi seksihetken aikana.

Nyt Clairen rinnat ovat jälleen puheenaiheena. 30-vuotias nainen oli nimittäin kertomassa luonnollisista avuistaan This Morning -ohjelmassa, jossa hän kertoi nuoruuden kokemuksistaan. Kaikki eivät nimittäin jättikokoista rintamusta hyväksyneet.

Kuva: This Morning
Kuva: This Morning

Derbystä kotoisin oleva punapää kertoi tulleensa jo lapsena kiusatuksi suurten rintojen takia. Hänellä oli jo 11-vuotiaana C-kupin rinnat ja täysi-ikäisenä ne olivat kasvaneet J-kuppiin. Koululaiset pakottivat Clairen juoksemaan koulun pihalla, ja nauroivat tämän pomppiville muodoille.

Kirkossakaan nainen ei saanut kaipaamansa hyväksyntää, sillä kirkonmiehet kritisoivat hänen uhkeita muotojaan. Seurakunnasta vihjattiin, että hänen olisi tullut mennä rintojen pienennysoperaatioon.

– Asiat menivät siihen pisteeseen, että eräs seurakunnan johtotehtävissä oleva henkilö veti minut syrjään ja sanoi, että minun pitäisi harkita rintojen pienennysleikkausta. Muotoni houkuttelivat hänen mukaansa kaikkia miehiä, kertoi Claire ohjelmassa.

Lausahduksella oli syvä vaikutus Smedleyn ajatuksiin. Samassa nainen päätti hyväksyä kurvinsa ja suunnata heti juhlimaan yökerhoon. Ajan saatossa hän oppi hyödyntämään erikoista valttiaan ja nyt Smedley tienaa rahaa poseeraamalla yläosattomissa kuvissa verkossa.

Claire Smedleyn rintojen yhteispaino on 30 kiloa. Nainen paljasti äskettäin, että hän miltei tukahdutti eksänsä Markin rinnoillaan seksin aikana. Pelottavan tapauksen jälkeen parin seksielämä lopahti, ja he erosivat. Neito palasi yhteen ex-aviomiehensä Chrisin kanssa. Miehen intohimona on hukuttautua Smedleyn muheviin muotoihin, mutta nainen joutuu olemaan varuillaan, ettei kiihottava tilanne muutu hengenvaaralliseksi.