Amanda Bynes kuulee ääniä – puhuu itsekseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen teinitähti Amanda Bynes potkittiin jokin aika sitten ulos newyorkilaiselta kuntosalilta, koska hän käytti kannabista sen tiloissa. Ulos heittämisen lisäksi neidon jäsenyys salilla mitätöitiin.

Nyt Amandan tila on mitä ilmeisimmin mennyt rankempaan suuntaan, sillä hänen kerrotaan kuulevan jo ääniä päässään. Tähti puhuu Radar Online -sivuston saamien tietojen mukaan itsekseen ja sopertaa epäselviä lauseita. Bynes vaeltelee usein öisin New Yorkin asuintalonsa käytävillä mumisten käsittämättömyyksiä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Neidon kerrotaan pelottavan talossa asuvia lapsiperheitä. Sisäpiiriläisen mukaan Amandan outo käytös johtuu pelkästään liiasta marihuanan polttelusta, joka tekee hänestä luulosairaan. Huume ei rauhoita, vaan tekee tähdestä entistä levottomamman. Bynesin vanhemmat eivät pysty tekemään mitään 27-vuotiaan lapsensa pelastamiseksi.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.