Managerin paljastuskirja: Lapsimissin äiti todellinen hirviöäiti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsimisseistä ja heidän äideistään kertova realitysarja Toddlers and Tiaras on herättänyt maailmalla runsaasti kohua. Sarjaa ei ole toistaiseksi nähty Suomen televisiossa, mutta sen nuoret tähdet, kuten oman realityohjelmankin saanut Honey Boo Boo, nousevat taannoin otsikoihin myös meillä.

Nyt sarjassa mukana olleiden Eden Woodin ja hänen äitinsä Mickie Woodin entinen manageri on kirjoittanut rankan paljastuskirjan. Heather Ryan kertoo sähköisessä muodossa julkaisemassaan Unleasing A Momster -kirjassaan Mickie Woodin solvanneen ja laiminlyöneen jatkuvasti nykyään kahdeksanvuotiasta tytärtään.

Star-lehden mukaan Heather Ryan kuvailee Mickietä valehtelevaksi, mustasukkaiseksi, liikoja vaativaksi ja juuriaan myöten pahaksi. Ex-manageri kertoo äidin asettaneen lapsensa missiuran tämän terveyden yläpuolelle, ja esimerkiksi juottaneen Edenille jatkuvasti energiajuomaa ja espressoa.

Heather Ryan myös väittää Mickie Woodin pakottaneen Edenin harjoittelemaan kilpailua varten päivittäin yhtäjaksoisesti kahdeksan tunnin ajan. Mikäli Eden epäonnistui harjoituksissaan, hänen äitinsä haukkui tämän olevan ”häviäjä aivan kuin isänsä”, ja kutsui tytärtään ”pikku paskaksi”.

Mickie Wood kiistää Edenin ex-managerin väitteet Huffington Post -lehdelle. Hän on kuitenkin aikaisemmin vastannut Vanity Fair -lehden haastattelussa hänen kyseenalaisia kasvatusmetodeitaan arvostelleille ihmisille, ettei välitä näiden mielipiteistä.