Mies höynäytti lääkäreitä – väitti olevansa Pink Floydin kitaristi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen Pink Floyd kuuluu kaikkien aikojen suosituimpiin yhtyeisiin. Klassikkoalbumeista, kuten The Dark Side of the Moon ja The Wall, muistettava yhtye toimi alkuperäisellä kokoonpanollaan vuosina 1967 – 1985.

Nyt bändi on uutisissa varsin erikoisissa merkeissä. 53-vuotias mies ilmaantui nimittäin 20. huhtikuuta hoitoon Minnesotan St. Cloudissa sijaitsevaan sairaalaan. Hän kertoi olevansa Pink Floydin kitaristi David Gilmour ja ilmoitti, ettei hänellä ole sairasvakuutusta. Miehen hoitokustannusten arvo oli yli 75.000 euroa. Tämä ”David Gilmour” ehti sairaalassa ollessaan jakaa myös nimikirjoituksia.

The St. Cloud Times -lehden mukaan sairaalan turvallisuushenkilökunta suhtautui epäillen miehen kertomukseen tämän kirjauduttua laitoksesta ulos. Mies palasi hoitoon muutamaa päivää myöhemmin, jolloin paikalle hälytettiin viranomaiset. Mies tunnusti, ettei hän ole Gilmore. Huijari pidätettiin, ja häntä odottanee nyt syyte identiteettivarkaudesta.