Huippumalli-Nina kuin luotu Pentin bikinikuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on parhaillaan kovassa nosteessa malliurallaan. Hänet on nähty toistuvasti isojenkin alusvaatteita ja uima-asuja valmistavien vaatemerkkien, kuten Victoria’s Secretin ja Aerien, mallikuvissa.

Nina Agdal vakuuttaa jälleen kuin bikineiden käyttöön luodulla vartalollaan. Tanskalaiskaunotar nähdään Penti Swimwear -uimavaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa, jossa hän esittelee yhtiön uutta bikinimallistoa aurinkoisessa rantaympäristössä.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.