Khloe Kardashian siskonsa raskaudesta: ”En voisi olla onnellisempi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien julkkisperheen kaunotar Khloe poseerasi vastikään Cosmopolitan-lehden kannessa. 28-vuotias brunette kertoi olevansa terveemmässä kunnossa kuin aiemmin. Hän myös pitää itseään kauniimpana runsasmuotoisena.

Nyt julkkisneito on kommentoinut Redbook-lehdelle vanhempien sisartensa raskauksia, jotka ovat olleet kova pala vauvasta haaveilevalle Khloelle. Hän on yrittänyt miehensä Lamar Odomin kanssa lasta vuoden 2009 häistä lähtien. Silti neito väitti, ettei ole katkera siskojensa äitiyden takia.

Hän tunnusti haastattelussa, että jopa omat sisaret pelkäsivät aluksi kertoa hänelle tietoa Kimin raskaudesta. Vaaleanpunaisessa mekossa julkaisun kansikuvassa poseeraava kaunotar on kuitenkin elämänsä kunnossa ja voi hyvin huolimatta siitä, ettei unelma äidiksi tulemisesta ole vielä toteutunut.

– Ihmiset haluavat olettaa, että olen murtunut. En voisi olla onnellisempi. Suutuin itse asiasssa Kourtneylle, koska hän pelkäsi aluksi kertoa minulle. Ymmärrän, miksi ihmiset ajattelevat, että olisin loukkaantunut, kun oma siskonikin luuli niin, kertoi Khloe lehdelle.

Taannoin koomikko Russell Brand kertoi Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa haluavansa harrastaa Kardashianien sisarusten kanssa ryhmäseksiä. Mies paljasti haaveensa suoraan naisille päin naamaa, jolloin Khloe innostui mainostamaan Brandille siskonsa Kimin raskausajan vaginaa. Russell hekumoi lähetyksessä loputtomasta vaahtoavan maidon ja orgasmien virrasta.