Uusi nettipalvelu tekee kakkakepposet puolestasi: ”Hoidamme likaisen työn”

Digi Ohhoh! · Tim Isokivi

Ulosteen lähettäminen vihamiehille lienee helpompaa fiktiossa kuin tosielämässä. Nyt uusi ShitSenders.com -verkkoyritys on kuitenkin tehnyt haisevasta kostosta helpompaa, sillä he hoitavat niin kutsutun likaisen työn asiakkaan puolesta.

ShitSenders.com tarjoaa palvelujaan noin 30 dollarin, eli reilun 20 euron, hintaan. Asiakas voi valita lähetettäväksi ulosteeksi lehmän, gorillan tai norsun jätöksiä. Lähetys tehdään anonyymisti, eikä kakkaterveisten lähettäjän nimeä kerrota vastaanottajalle.

Kuva: Shitsenders.com
Kuva: Shitsenders.com

Yritys kertoo kakkalähetyksen olevan mainio tapa kostaa esimerkiksi ärsyttäville ihmisille. Kakan mukana vastaanottaja saa kortin, jossa todetaan, ettei yhtiö tule ikinä paljastamaan haisevan yllätyksen lähettäjää. ShitSender.com-sivusto tarjoaa myös osion, jossa asiakkaat kertovat omia kokemuksiaan palvelun käytöstä.

– Paras pilailulahja ikinä. Lähetin yhden erän kusipäälle velipuolelleni. Koko perhe sai tietää siitä, ja he härnäänävät häntä asiasta jatkuvasti. Hän ei tiedä, keneltä se tuli. Hän on raivoissaan ja se on upeaa, kuvailee nimettömänä pysyttelevä asiakas Pennsylvanian Harrisburgista.