Idol-ohjelma vakavassa kriisissä – menetti viimeisenkin tuomarin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aiemmin huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Tuoreimmalla kaudella tuomaristossa istuivat Nicki Minaj, Mariah Carey, Keith Urban ja Randy Jakcson. Tällä viikolla Mariah Careyn kerrottiin jättäneen paikkansa sarjan tuomarina. Hän ei jäänyt viimeiseksi.

Nyt nimittäin myös Randy Jackson on kertonut E! News -verkkosivustolle siirtyvänsä sivuun American Idol -sarjasta. Mies on kuulunut American Idolin tuomaristoon jo 12 vuoden ajan, ja on ennenkin vihjaillut jättävänsä sarjan. Jackson on viimeinen jäljellä oleva tuomari ohjelman suosituimmilta ajoilta. Tällä kertaa hänen ei uskota enää palaavan.

– Olen ylpeä siitä, miten muutimme televisiota ja musiikkiteollisuutta. Tämä on ollut elämää muuttava tilaisuus, mutta aion keskittyä Dream Merchant 21 -yhtiööni ja muihin liiketoimiin, Randy Jackson kertoi.

TheWrap-verkkosivuston mukaan American Idolin tuottajat suunnittelevat koko tuomariston uusimista seuraavalla kaudella. Tämä tarkoittaisi sitä, että Mariah Careyn ja Randy Jacksonin lisäksi myös Nicki Minaj ja Keith Urban saisivat lähtöpassin sarjasta. Syyksi uudistuksille vastaava tuottaja Nigel Lythgoe kertoo sarjan laskeneet katsojaluvut.

http://www.huffingtonpost.com/2013/05/09/randy-jackson-leaving-american-idol_n_3248299.html?utm_hp_ref=entertainment&ir=Entertainment

http://www.huffingtonpost.com/2013/05/09/american-idol-new-judges-makeover-season-13_n_3244307.html?utm_hp_ref=tv