Nina Agdal täyttää bikininsä tyylikkäästi – näyttävämpi kuin uskoisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal juhlisti vastikään 21-vuotissyntymäpäiväänsä Las Vegasissa bileissä, joihin osallistui muun muassa Rumer Willis poikaystävineen. Neito suunnisti päivän kuningattarena Snoop Lionin keikalle.

Nina Agdal nähdään nyt Leonisa-uimapukumerkin otoksissa värikkäissä bikiniasuissa. Kuvat imartelevat mallikaunottaren timmiä vartaloa, jossa ei ole grammaakaan ylimääräistä rasvaa.

21-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.