Mies ampui itseään keilaradalla – erikoinen tapahtumasarja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridasta on ennenkin kantautunut kummallisia ampumisjuttuja, sillä uutisoimme taannoin kuinka sikäläinen mies syytti koiraansa autossa olleen aseen laukeamisesta. Nyt toinen floridalainen laukaisi pyssynsä – keilapallolla.

Kuten hyvin tiedetään, kantaa merkittävä osa yhdysvaltalaisista mukanaan asetta. Vielä hurjemmaksi asian tekee se, että usein ase saattaa olla myös valmiiksi ladattu. Floridassa keilaamassa ollut Jim Miller sai kokea karvaasti, miksi aseissa kannattaisi pitää edes varmistin päällä.

WPBF-uutiskanavan mukaan Miller oli juuri menossa kaatamaan keiloja, kun hänen kädessään ollut raskas keilapallo osui vahingossa miehen reiteen. Samassa kuului pamaus ja mies ontui takaisin paikalleen. Myöhemmin selvisi, että Millerin taskussa ollut ladattu ase ampui luotinsa miehen jalkaan ja hänet kiikutettiin lähimpään sairaalaan hoidettavaksi.