Christina Aguilera on taas huippuseksikäs ilmestys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna tuoreimman albuminsa julkaissut amerikkalainen laulajatar Christina Aguilera on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa myös ulkomusiikillisissa merkeissä. Lapsen synnyttämisen jälkeen hänet nähtiin aiempaa muodokkaampana, mutta sittemmin Aguilera on karistanut kilojaan.

Nyt Christina Aguilera on julkaissut Twitter-tilillään kuvan uuden musiikkivideonsa kulisseissa. Seksikkäässä otoksessa mustiin bikiniyläosiin ja hameeseen sonnustatutunut 32-vuotias tähti nojaa lasioviin taustalla avautuvan rantamaiseman edessä. Laulaja näyttää laihtuneen huomattavasti verrattuna esimerkiksi viime syksynä mediassa lihavuuskohun herättäneisiin kuviin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Viime vuonna Christina Aguilera sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.