Simpsonien alkutunnari uusiksi – hahmot vahanukkeja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Simpsonit on Yhdysvaltojen pisimpään jatkunut primetime-sarja, ja yksi katsojien suosikkiasioista on jokaiseen jaksoon vaihtuva alkutunnarin sohvakohtaus. Tuoreimmassa Simpsonien jaksossa hahmot pääsevät sohvalle vahanukkeina.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Stop-motion -animaatiotekniikalla omaa Robot Chicken -televisiosarjaa tekevä tiimi on päässyt näyttämään kyntensä nyt myös Simpsonien maailmaan. Tiimi nimittäin toteutti legendaarisen alkutunnuksen vahanukeilla, Uproxx-sivusto raportoi.

Simpsoneita on esitetty Yhdysvalloissa yli 20 vuotta, ja se on myös päässyt Guinnessin ennätystenkirjaan toistuvien julkkisvieraidensa ansiosta. Robot Chickenin tiimi kasvattaa nyt vierailijoiden määrää yhdellä, ja ojelmassa on virallisesti vieraillut enemmän tähtiä kuin missään muussa televisiosarjassa.