Tässäkö maailman rumin lentoemäntä? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuimpiin yrittäjiin ja puhujiin lukeutuva Sir Richard Branson käväisi taannoin Suomessakin kertomassa teesejään. Branson tunnetaan myös huumeiden parissa tekemästään hyväntekeväisyydestään ja hän vaati taannoin kannabiksen laillistamista.

Kuva: AirAsia
Kuva: AirAsia

Branson tunnetaan myös hulvattomista ja jopa hengenvaarallisista tempauksistaan, joista on nyt nähty eräs hauskimmista. Hän on nimittäin ollut todennäköisesti maailman rumin lentoemäntä, sillä Branson nähtiin emännöimässä Air Asia -lentoyhtiön lennolla naiseksi pukeutuneena.

Kuva: AirAsia
Kuva: AirAsia

Kyse oli Air Asian perustajan Tony Fernandesin kanssa vuonna 2010 lyödystä vedosta, jossa miehet löivät vetoa formulatallien menestyksestä. Branson hävisi ja joutui lunastamaan lupauksensa. Alunperin tempaus piti nähdä jo vuonna 2011, mutta aikataulut antoivat periksi kuitenkin vasta äskettäin, koska aiemmin Branson loukkaantui lasketellessaan.