Robert Pattinson lähti lopullisesti – Kristenille apua yllättävältä taholta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vampyyripariskunta Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde tuli vastikään tiensä päähän. Komistus muutti tavaransa pois yhteisestä kodista ja lähti kohti uusia seikkailuja koiriensa kanssa.

Nyt Kristenin kerrotaan lähteneen etsimään lohdutusta lukuisista julkkissuhteistaan tunnetun poppari Taylor Swiftin hoteista. Stewart onkin nuollut viime aikoina haavojaan neitokaisen Beverly Hillsin kartanossa. Twilight-tähti kuvattiin vastikään ystävänsä kanssa matkalla We’re Never Ever Getting Back Together -kappaleen esittäjän kotiin, vahvisti Us Weekly -lehti.

Vampyyriparin suhde joutui heikoille jäille Kristenin jäätyä jokin aika sitten kiinni pettämisestä. Pari on yrittänyt parantaa välejään, ja he muuttivat jopa joksikin aikaa saman katon alle Kristen Stewartin äidin luokse. Kaikesta päätellen tämäkään ei ole auttanut välien täydellisessä korjaamisessa.