Kurt Cobainin tytär tylytti nuorta Kardashiania: ”Vi**n idiootti!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaanin nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner on jo 17-vuotiaana menestynyt malli. Tähti poseeraa muun muassa Victoria’s Secret -merkin bikinikuvissa, jotka tullaan näkemään pian julkisuudessa.

Voisi siis sanoa, että Kendallilla on elämässän hyvin pullat uunissa. Tähti kuitenkin kärsi juuri jonkinasteisesta masennuksesta, sillä hän laittoi Twitter-blogiinsa viestin, jossa valitti, että asiat voisivat olla vieläkin helpommin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Julkaisu ärsytti monia neitokaisen seuraajia. Heidän joukossaan oli myös Kurt Cobainin ja Courtney Loven tytär, Frances Bean Cobain. 20-vuotias rokkimimmi kutsui realitytähteä muun muassa itseään täynnä olevaksi idiootiksi.

– Olen mieluummin lurjus kuin v*tun idiootti. Ylistän korkeaa älykkyysosamäärää, hyvää makua ja maailman tilanteen tiedostamista. Puhumattakaan syövästä, nälänhädästä, köyhyydestä, sairauksista, luonnonkatastrofeista, kuolemasta. V*ttu, ihmiset ovat niin itseään täynnä, kirjoitti Frances Bean blogiinsa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kendall Jennerin isosisko Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan, jota maailma sai ensisilmäyksen kaunottaren julkisuuteen levinneen seksivideon myötä. Sittemmin muodokas tähti on luonut itselleen huomattavan aseman Hollywoodissa mainossopimusten ja omien vaatemallistojensa merkeissä. Hän seurustelee tällä erää räppäri Kanye Westin kanssa.