Helen Flanagan riisui kaiken

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Helen Flanagan avautui juuri sairastamastaan kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä sosiaalisessa mediassa. Tähti kertoi kärsivänsä alati vaihtelevista mielialoista, jotka vievät tunnelma nopeasti aallon harjalta pohjamutiin.

20130525-155655.jpg

FHM-lehden listauksessa maailman seksikkäimpien naisten kärkikolmikkoon valittu 22-vuotias Helen on nyt poseerannut alasti PETA:n kampanjakuvassa. Tähden vartalo on maalattu matelijan nahaksi. Otoksella pyritään lisäämään tietoisuutta eläinten nahkojen käyttämisestä muotiteollisuudessa.

Helen Flanagan on aiemmin myöntänyt, että kaksisuuntainen mielialahäiriö on saanut hänet pohtimaan itsemurhaa. Julkkistähti syö lääkkeitä tilan takia. Näyttelijätär jätti taannoin Coronation Street -saippuasarjan, koska taisteli masennusta vastaan.