Jodien rinnat pursuivat sporttiliiveistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Jodie Marsh paljasti Zoo-lehdelle otteita seksielämästään. Neito kertoi pelästyttäneensä erään julkkiskomistuksen petipuuhissa kinkyllä puvustuksellaan niin, että mies menetti seisokkinsa.

Nyt kehonrakentajana tunnettu Jodie on jälleen treenaillut vartaloaan entistä ehompaan kuosiin kuntosalilla. Päällään neidolla oli kireä Powerful-printtinen toppi, joka toi hänen muhkeat silikoninsa esiin. Kyseessä on tähden urheilumalliston omat liivit, jotka tulevat hänen mukaansa pian myyntiin.

– Voimakkaat rinnat ja Powerful-rintaliivit! Tarvitset tällaiset! Kirjoitti Jodie blogiinsa.

Marsh on kertonut saaneensa julkisuutensa alkuaikoina paljon huomiota kuuluisilta miehiltä. Hän sai muun muassa tarjouksia seksiöistä. Eräs herrasmies muun muassa tarjosi neitokaiselle 12.000 euroa hotellissa suoritetusta aktista. Toinen Hollywoodin A-listalainen pyysi Jodieta ja ystävää mukaansa kolmen kimppaan.