Kimin ja Kanyen vauvajuhliin ökykutsu – soittaa Kanyen biisiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West odottavat parhaillaan esikoislapsensa syntymää, ja raskaus onkin ollut yksi viihdemaailman tämän vuoden suurimmista puheenaiheista. Taannoin Kim kuvattiin lomailemassa bikineissä, ja otoksista ilmeni kuinka valtavaksi hänen raskausvatsansa on kasvanut.

Kim ja Kanye ovat järkestämässä vauvakutsuja 2. kesäkuuta, ja lähettyjen kutsujen perusteella niistä voi odottaa varsin prameita. TMZ-verkkosivuston mukaan toivotuille vieraille on nimittäin lähetetty soittorasiat, joiden sisältä paljastuu avatessa Kimiä muistuttava balettitanssija. Soittorasian musiikkina kuullaan puolestaan kehtolauluversio Kanyen kappaleesta Hey Mama.

Kimin ja Kanyen kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.