Tätäkö on luonnollinen seksikkyys? Shay Mitchell esimerkkinä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan Valehtelevat viettelijät -televisiosarjasta, jossa hän näyttelee Emily Fields -nimistä roolihenkilöä. Neitokainen on kertonut aiemmin yrittäneensä laihduttaa itseään pakonomaisesti.

26-vuotias tähti nähdään nyt seksikkäänä uuden Self-lehden kansiotoksessa. Shay esittelee solakkaa, ruskettunutta vartaloaan bikinihousuissa ja t-paidassa. Neitokainen esittää hittisarjassa suloista uimarityttöä, joten ei lienee ihme, että otoksessa hänestä paistaa samankaltainen herttaisuus.

shaymitchell27052013

Shay Mitchell on perinyt eksoottisen ulkonäkönsä filippiiniläiseltä äidiltä ja irlantilais-skottilaiselta isältä. Hän kasvoi Kanadan Ontariossa. Neito tunnetaan Valehtelevat viettelijät -sarjan lisäksi esiintymisistään Punk’d ja Glee -sarjoissa.