Rautatieasemalta löytyi yllättävä haaste – olisitko kyennyt tähän?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samsungin Galaxy S -sarjan ja Samsungin lippulaivaälypuhelinta voi ohjata katseella ja puhelimen näytön sisältöä voi selailla katseohjauksella. Kun puhelin huomaa käyttäjän lukeneen näytöllä näkyvän tekstin loppuun, paljastaa se automaattisesti lisää tekstiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Samsung on julkaissut messevän mainoskampanjan, jossa pakotetaan Galaxy S4 -puhelinta ilmaiseksi hamuava tuijottamaan puhelimen näyttöä herkeämättä tunnin ajan – tapahtui hänen ympärillään sitten mitä tahansa. Zürichissä kuvattu video osoittaa tehtävän olevan yllättävän vaikea.

Puhelinta tavoittelevat sveitsiläiset joutuvat tuijottamisen ohella kestämään heidän ympärillään tapahtuvat tilanteet ilman, että katse herpaantuu hetkeksikään puhelimen näytöltä pois. Samsungin laitteista on löytynyt jo pitkään Smart Stay -toiminto, jonka pitäisi pitää näytön taustavalo käyttäjän katsoessa puhelinta.