Poliisi esti Kanye Westin musiikkivideon esittämisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen supertähti Kanye West on luonut uraa niin räppärinä ja musiikkimogulina kuin muotisuunnittelijanakin. Parhaillaan tyttöystävänsä Kim Kardashianin kanssa esikoislastaan odotteleva muusikko on myös ehtinyt työstämään uutta levyä, jonka huhutaan ilmestyvän kesällä.

Nyt Kanye West on otsikoissa uuden musiikkivideonsa ansiosta. New Slaves -nimisen kappaleen video oli tarkoitus esittää yleisölle Teksasin Houstonissa sijaitsevassa Rothkon kappelissa perjantaina 24. toukokuuta. Tilaisuutta mainostettiin Kanyen Twitter-tilillä.

Houston Chronicle -lehden mukaan näytös kuitenkin keskeytettiin paikallisten viranomaisten toimesta. Poliisit käskivät yleisöä poistumaan paikalta, ja uhkailivat muutoin pidättää heidät luvattomasta oleilusta rakennuksessa. Viranomaisten saapuminen paikalle tuli videota katsomaan tulleille yllätyksenä, ja yleisön kerrottiin käyttäytyneen siivosti ennen polisien puuttumista tilaisuuteen.

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen kymmenen miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.