Huippumalli-Nina sytyttää bikinineissä – näyttävät kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskalainen bikinimalli Nina Agdal tapailee paraikaa Maroon 5 -yhtyeen rokkari Adam Levineä, joka on monesti äänestetty seksikkäimpien miesten joukkoon. Pari on nähty viime aikoina yhdessä hauskanpidon merkeissä.

Nina kuuluu tällä erää halutuimpien mallien joukkoon, ja hän on päässyt nyt poseeraamaan Maaji-merkin bikinimalliston kesäkuviin. Kuvauksissa vaalea neito on saanut hiuksiinsa villit kiharat, ja hänen yllään nähdään värikkäin printtikuvioin koristeltuja bikineitä ja uima-asuja.

21-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar pääsi nopeasti mukaan Victoria’s Secretin enkelitiimiin. Nainen sai talvella miljoonayleisön esiintyessään Super Bowlin mainoskatkolla Carl’s Jr -ravintolaketjun mainoksessa.