Tämä kaunotar pistää rillit huuruun – jokaisen nörtin märkä uni?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Rillit huurussa -komediasarjan kaunotar Kaley Cuoco kertoi viimeisimmässä haastattelussaan, miten hän melkein menetti jalkansa ratsastusonnettomuudessa. Vuonna 2010 sattunut tapahtuma ei saanut kuitenkaan neitoa lopettamaan lempiharrastustaan.

Nyt 27-vuotias Kaley nähdään FHM-lehden kansikuvassa punaisessa mekossa, joka korostaa nuoren tähden rintavakoa. Vaalea kaunotar kertoi taannoin pysyvänsä kunnossa treenin ja terveellisen dieetin ansiosta. Tulokset ovat nähtävillä otoksessa, jossa Cuocon hoikka vartalo pääsee oikeuksiinsa.

kaleycuoco01052013

Kaley Cuoco on esiintynyt tv-uransa lisäksi myös elokuvissa. Hänen roolitöitään on nähty muun muassa elokuvissa Lucky 13, The Hollow, Cougar Club, The Penthouse ja Hop. Neito deittaili parin vuoden ajan Rillit huurussa -vastanäyttelijäänsä Johnny Galeckia. Tällä erää hän tapailee Pepper-yhtyeen basistia Bret Bollingeria.