Limsatölkkeihin suurin mullistus vuosikymmeniin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Coca-Cola on lukeutunut jo kymmenien vuosien ajan maailman tunnetuimpien brändien joukkoon, sillä sen nimi ja logo tunnistetaan varmasti jokaisessa maailman maassa. Juoma saapui virallisesti Suomeen vuonna 1952 Helsingin Olympialaisten aikaan.

Nyt on kehitetty uusi tapa nauttia kolajuomaa ystävän kanssa, sillä markkinoille on tullut kahteen osaan jakaantuva tölkki. Sosiaalitölkki mahdollistaa juoman jakamisen kaverin kanssa ilman, että nautiskelijat joutuvat vaihtamaan toistensa sylkeä. Uudenlaisen konseptin mahdollisesta tulosta markkinoille ei ole vielä tietoa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Coca-Colan kehitti John S. Pemberton niminen farmaseutti vuonna 1886. Tarkoin varjellun juomaseoksen resepti kirjoitettiin ensimmäisen kerran ylös vasta vuonna 1919. Coca-Colan resepti on yksi maailman tarkimmin varjelluista salaisuuksista, ja sen väitettiin vuotaneen julkisuuteen muutama vuosi sitten This American Life -radiokanavan verkkosivuille. Verkkosivut kaatuivat nopeasti yleisöryntäyksen alla.