Metropoli ja Seiska: Johanna Tukiainen holtittomana: Huumeita ja solvauksia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut jo vuosien ajan toistuvasti kohuotsikoissa monenlaisten toilailujensa merkeissä. Seuraavaksi vuorossa on pitkä visiitti kiven sisään tuoreimman tuomion myötä.

Tukiainen tuomittiin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä kahden kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon, johon neitokainen ei kuitenkaan ollut itse luonnollisestikaan tyytyväinen. Hän aikoo nimittäin valittaa tuomiostaan hovioikeuteen. Tukiainen oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän.

Metropoli kertoo Johanna Tukiaisen solvanneen häntä puolustanutta asianajaja Heikki Lampelaa Facebookissa. Sittemmin viestit poistettiin ja Lampela kertoi Metropolille toivovansa, että Tukiainen saisi elämänsä hallintaan.

Seiska on puolestaan saanut haltuunsa tapauksen kuulustelupöytäkirjat, joista selviää, että Johannan pikkusisko Julia käräytti hänet kovien huumeiden käytöstä.

– Johanna on tosi vaikea sitten kun se juo. Ja sekin oli vetänyt amfetamiinia, niin sille tuli jotain ongelmia ihmisten kanssa, Julia kertoi poliisille Seiskan saamien asiakirjojen mukaan.